Lego Friends Orman Evi 41679
Lego Friends Orman Evi 41679
Lego Friends Orman Evi 41679
Lego Friends Orman Evi 41679

Lego Friends Orman Evi 41679

Fiyat : ₺399,99(KDV Dahil)
:

Orman Evi (41679) ile doğasever çocuklar kendilerini saatlerce eğlenceli oyunlara kaptıracak. Evcilik oynamayı seven çocuklar, LEGO® Friends Mia ve ailesiyle şirin odaları ve detayları keşfetmeye bayılacak.Hayal gücüne dayalı oyunlar için detaylarla doluParçalarla yapılan bu LEGO Friends ağaç evi, sürükleyici bir oyun deneyimi için özelliklerle dolu. İçinde uyuma alanı, tuvalet ve lavabolu bir giriş var. Dışarıda bir koltuk ve barbekünün bulunduğu bir teras var. Ayrıca çocukların akıntıda kanoya binerek macera oyunlarını genişletebilmesi için ayrı bir oyuncak nehir sahnesi ve kano modeli bulunuyor. Bu kullanışlı sette 2 mini bebek, bir LEGO Friends Ava mikro bebek ve oyuncak bir rakun bulunur. Yaratıcılığın uçuşa geçmesini sağlayacak, çocukların doğa fotoğrafları çekmesi için kamera dahil bol bol aksesuar var.Güzel dostluklar geliştirinErkek ve kız çocukları, kapıları herkese açık olan ve çocukların güzel arkadaşlar eşliğinde ilgi alanlarını ve dünyayı keşfedebileceği Heartlake City setleriyle tanıştırın.

• LEGO® Friends Orman Evi (41679) ile çocuklar, LEGO Friends Mia ve ailesiyle birlikte huzurlu bir orman hayatı ve doğa oyunlarıyla dolu bir dünyada kendilerini kaybedecek.
• Orman oyuncağına 2 mini bebek ve bir LEGO® Friends Ava mikro bebek, ayrıca bir rakun figürü dahildir. Oyunu genişletmek için ayrı bir kano sahnesi de içerir.
• Çocukların hayal güçlerini harekte geçirecek bir sürü şey var. Yatak odasında dinlenebilir, terasta vakit geçirebilir, vahşi doğa fotoğrafları çekebilirler. Hatta karakterlerin kullanması için tuvalet bile var!
• 6 yaş ve üzeri doğa sever çocuklar, bu orman tatili modeline bayılacak. Sürükleyici oyunları seven küçük kaşifler için mükemmel bir yılbaşı, doğum günü ya da “içimden geldi” hediyesidir.
• Yüksekliği 18 cm, genişliği 19 cm, derinliği 11 cm olan çocuklara yönelik bu doğa hediyesi çok az yer kaplar, böylece oyunlara hazır şekilde el altında bırakılabilir.
• Tüm LEGO® Friends oyun setleri gibi bu da aksesuarlarla doludur. Ketçap ve hardal şişeleri, sosisli sandviç, kamera, kano, can yeleği ve kürek, yaratıcı oyunları harekete geçirir.
• Tanıdık karakterler ve günlük sahneler içeren Heartlake City oyuncakları, çocukların hayal gücüne dayalı sınırsız oyunlara kendilerini kaptırırken arkadaşlığın anlamını keşfetmelerini sağlar.
• LEGO® Friends Orman Şelalesi (41677), Orman Karavanı ve Teknesi (41681) ve Orman Binicilik Merkezi (41683) ile birlikte bu oyun seti, macera oyuncaklarını seven çocuklar için mükemmeldir.
• Birbiriyle uyumlu ve her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilen tüm LEGO® Friends doğum günü hediyesi setleri, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri bu hiç değişmedi.
• Yeni LEGO® oyuncakları, katı global güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için maksimum derecede test edilir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR