Lego Duplo Mickey Mouse'un Pervaneli Uçağı 10772
Lego Duplo Mickey Mouse'un Pervaneli Uçağı 10772
Lego Duplo Mickey Mouse'un Pervaneli Uçağı 10772
Lego Duplo Mickey Mouse'un Pervaneli Uçağı 10772

Lego Duplo Mickey Mouse'un Pervaneli Uçağı 10772

Fiyat : ₺169,99(KDV Dahil)
:

Bu LEGO ǀ Disney Mickey ve Arkadaşları Mickey Fare’nin Pervaneli Uçağı (10772) seti 4 yaş ve üzeri için uygundur ve oyun parkındaki arkadaşları hayran bırakmak için mükemmeldir. Bir uçak, 2 küçük model ve özel bir Mickey silueti karosu içerir, çocuklar Disney Mickey Fare ile havada eğlence yaşayabilir.Yapımı ve oynaması kolayBu LEGO 4+ uçak seti, çocukların harika bir oyun deneyimi yaşaması için ilgi çekici parçalar, ayrıca yapımı hemen başlatmak için bir Başlangıç Yapım Parçası içerir. Her yapım parçası paketi, çocukların hemen yapıp oynamaya başlayabileceği tam bir model içerir!Ailece harika bir eğlence4+ setleri, yetişkinlerin çocuklarla eğlenceyi paylaşmasının harika bir yoludur. Bu set basit resimli talimatlar içerir, böylece okumayı yeni öğrenen çocuklar bir engelle karşılaşmaz. Ayrıca ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında Instructions PLUS da bulunur. Çocuklar uygulamada yapım sürecini açıkça görebilir, ilerlemelerini kaydedebilir, böylece istedikleri zaman modeli yapmaya kaldıkları yerden devam edebilirler.
• Bu heyecan verici LEGO ǀ Disney Mickey Fare’nin Pervaneli Uçağı (10772) seti, çocuklara havalı bir uçağın bakımını yapıp uçurabilecekleri, eğlenceli rol oyunları ve yapım becerileriyle dolu bir set sunar.
• Oyun parkındaki trendleri belirlemek isteyen 4 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediye! Yapım becerileri öğreten, hayal gücünü teşvik eden ve saatlerce eğlendiren yaratıcı bir hediyeyle bir çocuğa sürpriz yapın.
• Taşınabilir oyunlar. Bu yapım oyuncağı, oyuna daha fazla zaman kalması için Başlangıç Yapım Parçasıyla kolayca yapılabilen bir uçak, ayrıca bir minifigür ve özel bir Mickey karosu içerir!
• Bu LEGO ǀ Disney seti, ingiliz anahtarı ve sprey şişesi olan bir alet panosu gibi eğlenceli detaylar ve aksesuarlar, ayrıca rol oyunu olasılıklarını arttıran küçük bir bayrak içerir.
• Yüksekliği 6 cm, genişliği 14 cm olan bu set, açık uçlu oyunlar için harikadır. Diğer LEGO yapım parçalarıyla uyumlu olduğu için çocukların öz güveni arttıkça genişletilebilir.
• Küçük model yapımcılarına basit resimli talimatlarla harika bir deneyim yaşatın, böylece okumayı henüz öğrenmemiş çocuklar bile bir engelle karşılaşmaz, ayrıca dijital Instructions PLUS’ta yakınlaştırma ve kaydetme seçenekleri bulunur!
• 4+ setleri, kolay yapım adımlarıyla çocukların öz güvenlerini arttırırken model yapmayı öğrenmenin eğlenceli bir yolunu sunar. Çocukların ve büyüklerin, birlikte model yapma ve oynamanın neşesini keşfetmelerini sağlar.
• LEGO parçaları, 1958’den beri sektördeki katı kalite standartlarına uygun olarak, küçük parmakların defalarca kolaylıkla tutup takabileceği şekilde üretilmektedir.
• LEGO yapım parçaları, en titiz güvenlik standartlarına uyduklarından emin olmak için neredeyse akla gelebilecek her şekilde test edilir.

Etiketler
Lego, Lego Duplo, Lego Duplo Mickey, Lego Duplo Mickey Mouseun, Lego Duplo Mickey Mouseun Pervaneli, Lego Duplo Mickey Mouseun Pervaneli Uçağı, Lego Duplo Mickey Mouseun Pervaneli Uçağı 10772, Lego Duplo Mickey Mouseun Pervaneli 10772, Lego Duplo Mickey Mouseun Uçağı, Lego Duplo Mickey Mouseun Uçağı 10772, Lego Duplo Mickey Mouseun 10772, Lego Duplo Mickey Pervaneli, Lego Duplo Mickey Pervaneli Uçağı, Lego Duplo Mickey Pervaneli Uçağı 10772, Lego Duplo Mickey Pervaneli 10772, Lego Duplo Mickey Uçağı, Lego Duplo Mickey Uçağı 10772, Lego Duplo Mickey 10772, Lego Duplo Mouseun, Lego Duplo Mouseun Pervaneli, Lego Duplo Mouseun Pervaneli Uçağı, Lego Duplo Mouseun Pervaneli Uçağı 10772, Lego Duplo Mouseun Pervaneli 10772, Lego Duplo Mouseun Uçağı, Lego Duplo Mouseun Uçağı 10772, Lego Duplo Mouseun 10772, Lego Duplo Pervaneli, Lego Duplo Pervaneli Uçağı, Lego Duplo Pervaneli Uçağı 10772, Lego Duplo Pervaneli 10772, Lego Duplo Uçağı, Lego Duplo Uçağı 10772, Lego Duplo 10772, Lego Mickey, Lego Mickey Mouseun, Lego Mickey Mouseun Pervaneli, Lego Mickey Mouseun Pervaneli Uçağı, Lego Mickey Mouseun Pervaneli Uçağı 10772, Lego Mickey Mouseun Pervaneli 10772, Lego Mickey Mouseun Uçağı, Lego Mickey Mouseun Uçağı 10772, Lego Mickey Mouseun 10772, Lego Mickey Pervaneli, Lego Mickey Pervaneli Uçağı, Lego Mickey Pervaneli Uçağı 10772, Lego Mickey Pervaneli 10772, Lego Mickey Uçağı, Lego Mickey Uçağı 10772, Lego Mickey 10772, Lego Mouseun,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR